Wednesday, September 21, 2011

Lama tak update kat sini.

Nampak gayanya macam 10m akan membuka semula dalam minggu ini. sebab dalam minggu ini banyak stesyen yang pile up . Harap-harap dalam minggu ini  ,propagasi akan membuka lagi sebab dah lama tak cq..cq kat 10m.
aku masih sama dengan set qrp ku ini. dan mungkin hujung tahun ini aku akan qsy ke tempat kerja yang baru di 9m6 land , insyaallah jika ada rezeki.
jadi untuk semua peminat 10m, tak kisah lah qro atau qrp jom pakat -pakat cq dx.

73

Monday, April 11, 2011

10m membuka semula...

salam satu malaysia semua,..agak lama tak posting didalam ni. bukan sebab tak mau main radio dah, cuma agak sibuk dengan urusan kerja yang mana memerlukan sepenuh perhatian bagi menjayakan projek yang akan datang tidak lama lagi.
walaupun dalam kesibukan harian namun 10m tetap tak dilupakan, yang menambahkan keseronokan di 10m sekarang ni adalah di mana -mana frekuensi semuanya berpenghuni..itu yang seronok tu..
jadi kepada mana - mana rakan yang ada mempunyai keupayaan untuk memancar di 10m cuba-cubalah..pasti seronok.   hehe  selamat memancar semua..9w2icq 73.