Wednesday, September 21, 2011

Lama tak update kat sini.

Nampak gayanya macam 10m akan membuka semula dalam minggu ini. sebab dalam minggu ini banyak stesyen yang pile up . Harap-harap dalam minggu ini  ,propagasi akan membuka lagi sebab dah lama tak cq..cq kat 10m.
aku masih sama dengan set qrp ku ini. dan mungkin hujung tahun ini aku akan qsy ke tempat kerja yang baru di 9m6 land , insyaallah jika ada rezeki.
jadi untuk semua peminat 10m, tak kisah lah qro atau qrp jom pakat -pakat cq dx.

73